Sulje
Hae sanalla:

Tekemisen tapa

Liikennesäännöt on luotu liikenteen sujuvuuden ja turvallisuuden takia ja niitä on myös noudatettava. Yritys tarvitsee myös omat yhteiset pelisääntönsä, jotta toiminta on hallittua ja tuotteet ja palvelut tavoitteiden mukaisia. Pelkät säännöt kuitenkaan riitä, lisäksi on luotava kuvaus toiminnan kehittämisestä ja kehityttävä koko ajan. Optiplanin toimintajärjestelmässä on määritetty menettelytavat ja keinot asetettujen tavoitteiden ja päämäärien saavuttamiseen.

Henkilöstömme ammattitaito ja osaaminen on toimistomme tärkein voimavara. Henkilökunnallamme on erityisosaamista ja pätevyyttä vaativiin tehtäviin ja tätä osaamista kehitetään suunnitelmallisesti. Kannustamme henkilöstöämme liittymään Rakennus-, LVI- ja kiinteistöalan henkilöpätevyydet FISE Oy:n hallinnoimaan pätevyysrekisteriin. Todettu pätevyys on osoitus siitä, että rekisteriin hyväksytyn henkilön perus- ja lisäkoulutus sekä työkokemus täyttävät niille asetetut yksityiskohtaiset vaatimukset.

Optiplanin toimintaa ohjaavat toimintajärjestelmän lisäksi mm. piirustustapaohjeet ja kokonaissuunnittelu- ja tietomallintamiskonseptit.

Liikennesaannot.jpg
Kerro kaverille
Kerro kaverille

Kerro kaverille

Tahdot kertoa ystävällesi sivusta "Tekemisen tapa."

Ystäväsi sähköpostiosoite

Oma sähköpostiosoitteesi

Viestisi


 

Sivun alkuun