Sulje
Hae sanalla:

KOKONAISSUUNNITTELU

Rakennushankkeen onnistumisen kannalta on ensiarvoisen tärkeää, että aivan hankkeen alussa tehdään oikeita päätöksiä. Hankkeen alussa voidaan oikeilla ratkaisulla vaikuttaa oleellisesti lopputulokseen. Rakentamisen alettua lopputuloksiin vaikuttavien päätösten tekeminen on vaikeaa - ellei mahdotonta.

Optiplanin kokonaissuunnittelukonseptissa tilaajalla on käytettävissään koko suunnitteluryhmä hankkeen alusta asti koko projektin ajan. Kun arkkitehti vasta luonnostelee kohdetta, hän hyödyntää jo rakenne- ja lvisa-suunnittelijoiden osaamista sekä Optiplanin tuotekehitysryhmän tietotaitoa.

Kun tilaaja näkee ensimmäiset luonnokset, olemme jo tiimin sisällä miettineet kokonaisuutta ja ratkaisseet monta kysymystä. Tämä toimintamalli ei ole itsestäänselvyys, eikä insinöörien läsnäoloon hankkeen alussa ole välttämättä totuttu. Ammattilaisten tiiviillä yhteistyöllä saadaan kuitenkin paras lopputulos, sen ovat useat asiakkaamme jo todenneet. Kokonaissuunnittelusta on hyötyä kaikille - rakennuttajasta käyttäjään!

Optiplanin toimialat Asuminen, Toimitilat ja Korjausrakentamispalvelu tarjoavat kahta erilaista kokonaissuunnittelutuotetta:

  • Kokonaissuunnittelu (ARK, RAK, LVIAE, SÄH)
  • Tekninen kokonaissuunnittelu (RAK, LVIAE, SÄH)

Kokonaissuunnittelu.jpg 

LISÄTIETOA

Myyntijohtaja
Kosti Koski
Phone
+358 10 507 6161

 
Kerro kaverille
Kerro kaverille

Kerro kaverille

Tahdot kertoa ystävällesi sivusta "Kokonaissuunnittelu ."

Ystäväsi sähköpostiosoite

Oma sähköpostiosoitteesi

Viestisi


 

Sivun alkuun