Sulje
Hae sanalla:

KORJAUSRAKENTAMISPALVELU

korjaus.jpg


Aika muuttaa sekä rakennettua ympäristöä että rakennuksia. Joskus suunnittelun lopputulos on arkkitehtonisesti ajatonta, mutta tekniikan kehitys ja kesto asettavat vääjäämättä rakennusten omistajat uusien haasteiden eteen. Tarvitaan rakennusten teknistä korjaamista ja usein myös tilajärjestelyjen uudistamista tai jopa tilojen lisärakentamista. Tarvitaan hyvän kokonaisnäkemyksen omaavia korjausrakentajia.

Korjausrakentamisen luonne poikkeaa uudisrakentamisesta merkittävästi. Raamit ovat olemassa - vanha rakennus - mutta siitä korjataan useimmiten vain osa. Siksi korjaamisen suunnittelu vaatii oman ammattitaitonsa. Suunnittelijan täytyy tuntea paitsi oman alansa nykyiset tekniikat, myös aiempien vuosikymmenten tavat toimia.

Korjaamisen tarpeet ja rajoituksetkin tekevät hankkeista pienempiä, mikä vaatii suunnittelijalta kokemusta ja kykyä hallita useita projekteja samaan aikaan. Suunnittelijan täytyy omata riittävästi näkemystä rakennusten ja niissä olevien teknisten järjestelmien kokonaisuuksista ja yhteensovittamisesta. Uutta tekniikkaa pyritään hyödyntämään, mutta reunaehdot sen käytölle on monissa tapauksissa asetettu jo vuosikymmeniä aiemmin. Kana on ollut ennen munaa - vai oliko se toisin päin?

Meiltä Optiplanista löytyy kaikkea tätä.

Kokonaissuunnittelupalvelussamme suunnittelemme asiantuntijoiden saumattomalla yhteistyöllä kaiken tarvittavan ja vastaamme suunnitelmien yhteensovittamisesta. Voimme vastata myös rakennuttamisesta ja valvonnasta asiakkaan tavoitteiden mukaisesti. Teemme korjausrakentamisen suunnittelun asiakkaalle helpoksi. Tarjoamme konsultointi- ja suunnittelupalveluita erilaisiin kohteisiin suurista peruskorjauksista ja lisärakennuksista pieniin jätekatoksiin.

Asiakkainamme ovat sekä ammattimaiset kiinteistöjen omistajat ja hallinnoijat että asunto-osakeyhtiöt ja isännöitsijät. Ota yhteyttä, kerromme mielellämme lisää!

LISÄTIETOA

Toimialajohtaja
Petri Paavilainen
puh. 010 507 6146

 
Kerro kaverille
Kerro kaverille

Kerro kaverille

Tahdot kertoa ystävällesi sivusta "kor alasivu."

Ystäväsi sähköpostiosoite

Oma sähköpostiosoitteesi

Viestisi


 

Sivun alkuun