Sulje
Hae sanalla:

Tule töihin

kuva7.jpg

Optiplan on tulevaisuuden työnantaja. Edistyksellinen kokonaissuunnittelukonseptimme tarjoaa mielenkiintoisen työnkuvan ja hyvät mahdollisuudet ammatilliseen kehittymiseen. Uudis- ja peruskorjaushankkeemme Suomessa ja ulkomailla tarjoavat monipuolisia ja vastuullisia työkokonaisuuksia. Olemme asiakkaamme tukena aina kaavoituksesta kiinteistön käyttöönottoon ja seurantaan.

Laaja-alainen henkilökuntamme koostuu arkkitehtuurin, rakenne-, elementti-, sähkö-, LVIA-, energia-, ympäristö- ja kaupunkisuunnittelun sekä rakennuttamisen ammattilaisista. Liiketoimintamme luonne edellyttää henkilöstöltä sujuvaa suullista ja kirjallista suomenkielen taitoa. It is required that all applicants are able to understand and speak Finnish language fluently.    

Optiplan on osa kansainvälistä NCC-konsernia. NCC on yksi Pohjoismaiden johtavista rakennus- ja kiinteistökehitysyhtiöistä ja työllistää 17 500 henkilöä. Pystymme siten tarjoamaan urasuunnittelun kannalta erinomaisia vaihtoehtoja sekä edelläkävijöiden näköalapaikan suomalaiseen rakentamiseen.

Optiplan tarjoaa suuren ja pienen työnantajan edut samanaikaisesti. Haluamme rohkaista henkilöstöämme uuden oppimisessa ja tarjota siihen myös mahdollisuuksia.Optiplan on suunnittelutoimistona suuri ja yhdessä NCC:n kanssa olemme vieläkin suurempia. Toisaalta suunnittelu ja konsultointi ovat ihmisen työtä - siksi olemme myös ihmisen kokoinen ja makuinen.

Optiplanissa työskentelee jo noin 210 henkilöä, tule sinäkin meille!

Katso avoimet työpaikkamme tai lähetä avoin hakemus.


Kerro kaverille
Kerro kaverille

Kerro kaverille

Tahdot kertoa ystävällesi sivusta "Tule töihin."

Ystäväsi sähköpostiosoite

Oma sähköpostiosoitteesi

Viestisi


 

Sivun alkuun